Létezik felszívódó tetoválás?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egyet, anyukám meg is engedte, de apum szerint megbánnám, ezért javasolta, hogy neki régen volt olyan tetoválása, ami 1-2 év után eltűnt. Mondta, hogy csináltassak olyat, majd varrassam újra, ha felszívódott és nem bántam meg. Utána meg csináltathatnék igazit. De körbekérdeztem pár helyen, és azt mondták, hogy a rendeset meg a hennát ismerik, ami meg egy hét és annyi... Szóval?2012. máj. 26. 20:21
2/5 anonim válasza:
A barátnőm is ilyent szeretett volna, így kozmetikai tetoválást csináltatott. Ennek immár kb. 16 éve. Még mindig nem tűnt el. Idővel halványodik, kifakul, nem valami esztétikus. Azért jól kérdezz utána szerintem.
3/5 anonim válasza:
nyomasd a rágóban lévő vízzel felrakóst vagy nemtudom, de ha nem vagy biztos benne ne semmiképp ne csináltass.
az a baj, hogy tényleg nem nagyon van ilyen "köztes" megoldás. mármint a sima tetkó meg a lejövés közt, mert ugye ott a henna, ami tényleg csak pár hét, meg a kozmetikai, ami általában a felszívódás helyett csak rusnya kékes folttá változik.
a helyedben megcsináltatnám hennával, aztán újra meg újra. ha egyszer is úgy érzed, nem akarod újrafestetni, akkor nyilván nem csináltatod meg az igazit. ha mondjuk másfél év után is akarod, akkor hajrá.
de egyébként nem az lenne a legegyszerűbb ha megkérdeznéd apukádat hogy ő miként csináltatta..?
4/5 anonim válasza:
Kozmetikait nem ajánlom, nagyon gáz, ahogy tűnik el.
Maradjon a henna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!