Milyen modell lehet belőlem, vagy egyáltalán lehetek -e modell?
164 cm-hez 50 kiló az kicsit sok..pláne ha modell akarsz lenni. én 170 centivel vagyok 49-50.
nőni biztos hogy fogsz még,de nem biztos hogy eléred a modellséghez kellő 175-180 cm-t mert bizony ennyi kell.
esetleg fotómodellnek elmehetsz.ott nem számít a magasság.
a telt idomok meg szintén nem előnyösek kifutóra,csak fotózkodáshoz.szerintem fotómodellnek simán elmehetnél,de a kifutót felejtsd el.
Simán nőhetsz még. Ha nem vagy elég magas lehetsz fotó modell (kifutómodell 170 alatt nem). Ha nőiesebb alkat vagy, akkor fehérneműmodell lehetsz esetleg. De ha catwalk manöken akarsz lenni, ahhoz legalább 170 centi magasság és maximum 55 kg jöhet szóba.
(én 171 vagyok, 50 kg én is próbálkoztam modellkedéssel, csak nem volt pénzem a tanfolyamra és a képesítés megszerzésére.)
Az utolsó válaszadónak..
Hát, ha a 170cm-hez te úgy gondolod hogy 45-50kg az 'nádszál' vékony..
Én 175cm vagyok és 47kg és szerintem annyira nem vészes, a kifutómodelleknek minimum ennyi kell, és az se igaz hogy a vékony lányokat nem szeretik a fiúk, van aki a vékonyakat szereti van aki teltebbeket!
A kérdezőnek pedig.. gondolom már nem aktuális, mert elég rég volt, de fotómodellnek elmehettél volna, mindenféleképpen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!