Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen modell lehet belőlem,...

Milyen modell lehet belőlem, vagy egyáltalán lehetek -e modell?

Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok és sajnos csak 164 cm. Ez tudom nem elég a kifutóra.. 50,5 kg vagyok...és állítólag nagyon szép az arcom az egzotikus beütés miatt...Sokan mondták h menjek el szépségvrsenyre de oda is kell valamekkora magasság... van esély arra, hogy 170re megnőljek? tudom ez a génektől is függ, az arcom kb. ugy néz ki h hosszú sötétbarna hajam van sötét barnaszemmel, telt ajkaim vannak, és mivel hindu felmenőim vannak és arról a részről a mamám olasz így a bőrőm is természetes barna. a méreteim is arányosak...van esélyem ?
2009. jún. 29. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

164 cm-hez 50 kiló az kicsit sok..pláne ha modell akarsz lenni. én 170 centivel vagyok 49-50.

nőni biztos hogy fogsz még,de nem biztos hogy eléred a modellséghez kellő 175-180 cm-t mert bizony ennyi kell.

esetleg fotómodellnek elmehetsz.ott nem számít a magasság.

a telt idomok meg szintén nem előnyösek kifutóra,csak fotózkodáshoz.szerintem fotómodellnek simán elmehetnél,de a kifutót felejtsd el.

2009. jún. 29. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
nöni még nőhetsz de igaza van az elöttem írónak hogy kicsit sok a súlyod (bár most a sok okos azt fogja mondani hogy hülyék vagyunk de ez igy van) én is 49 kg vagyok 170 cmhez
2009. jún. 29. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Simán nőhetsz még. Ha nem vagy elég magas lehetsz fotó modell (kifutómodell 170 alatt nem). Ha nőiesebb alkat vagy, akkor fehérneműmodell lehetsz esetleg. De ha catwalk manöken akarsz lenni, ahhoz legalább 170 centi magasság és maximum 55 kg jöhet szóba.

(én 171 vagyok, 50 kg én is próbálkoztam modellkedéssel, csak nem volt pénzem a tanfolyamra és a képesítés megszerzésére.)

2009. jún. 29. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Modellkedéshez tényleg sok a súlyod, de egyébként még így is bőven a BMI által meghatározott testsúlyod alatt vagy. Nem kell lehülyézni másokat, akik esetleg ezt tudják, kedves korábbi válaszolók. Na mindegy, de ha mindenáron modell akarsz lenni, akkor tényleg fogynod kell.
2009. jún. 29. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
nem csak vékony modellek vannak...
2009. aug. 25. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A modellkedéshez lehet, hogy tényleg kicsit sok a súlyod, de NE hallgass az első pár hozzászólóra, mivel alapból szerintem teljesen jó a súlyod. 170-172centikhez a 45-50 kiló az már kórosan sovány! És a pasik sem szeretik már a nádszál vékony lányokat, hidd el. Én sem vagyok az, 167 centi vagyok és hozzá 57 kiló és eddig senki de senki nem szidott meg érte, hogy fogynom kéne.
2010. ápr. 23. 18:31
 7/7 Larzi válasza:

Az utolsó válaszadónak..

Hát, ha a 170cm-hez te úgy gondolod hogy 45-50kg az 'nádszál' vékony..

Én 175cm vagyok és 47kg és szerintem annyira nem vészes, a kifutómodelleknek minimum ennyi kell, és az se igaz hogy a vékony lányokat nem szeretik a fiúk, van aki a vékonyakat szereti van aki teltebbeket!

A kérdezőnek pedig.. gondolom már nem aktuális, mert elég rég volt, de fotómodellnek elmehettél volna, mindenféleképpen !

2014. márc. 8. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!