Eltűnik a sok réteg hajfesték?
Figyelt kérdés
A hajamon már vagy öt réteg különböző szőke hajfesték van, mert eddig sose találtam meg, ami tényleg igazán tetszett volna. Ha kiszívatom a hajamat(tudom h káros, már csináltattam egyszer ilyet), akkor eltűnik az a sok réteg festék a hajamról?és akkor már ráfesthetek egy másik színnel, s így már csak egy réteg festék lesz a hajamon?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2009. jún. 29. 15:51
1/2 anonim válasza:
Szia. Tönkreteszed a szőkítéssel, és ahogy az izléseden érzem az után sem a megfelelő színt fogod elérni, szőkítés útán meg amúgy is gyorsan kopik a szín. Szóval pihentesd és pár hónap múlva fesd át. Fodrász vagyok, ennyi a tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!