Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk van akinek tetszik egy...

Fiúk van akinek tetszik egy 75kg lány?

Figyelt kérdés
eloszlódik rajta,nem egy helyen van sok,homokóra alak,váll csípő egyvonalban,vékonyabb derék
2012. máj. 25. 00:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
nem muszáj ám írni B/
2012. máj. 25. 22:35
 22/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a kérdés kiírására sem kényszerített senki.
2012. máj. 25. 22:43
 23/24 A kérdező kommentje:
hát téged sem kell kényszeríteni hogy írj:(:
2012. máj. 25. 22:57
 24/24 hancsi22 válasza:

Kedves Kérdező !

Az, hogy így ebben a formaban feltetted a kérdést arra enged következtetni , hogy nem vagy teljesen megelégedve nagaddal ! Tégy azért , hogy ne kelljen itt így kerdezgetni . Gondolom most azt gondolod , hogy mondani könnyű ! De képzeld én 173-174 cm magas 75 kg os lány vagyok aranyos az alkatom mégis van rajtam felesleg ! 10-12 kg-ot szeretnek leadni , és nagyon nehéz. ...könnyen felszaladnak rám a kilok . De elhataroztam hogy teszek ellene ! 82 kgrol indultam és bár lassan de tartosan lemennek a kilok.most megyek kozepsuliba és már ezer gyorsdietat kiprobalzam de egyik sem hozott tartós valtozast. Most hogy lassan haladok és nem meghatarozott szabaly alapján, csak saját megfontolásom alapján etkezem eletemben először ugy látom sikerulhet . Nagyon sok sikert kívánok és önbizalmat . Mert szerintem nem vagy dagi de úgy ahogyan rajtam gondolom rajtad is van egy kicsi ami zavar ha nyáron bikiniben vagy , sok sikert !

2015. febr. 18. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!