Melyikük a szebb?
2012. máj. 21. 22:28
11/23 anonim válasza:
Nekem az első sokkal jobban bejön pont amiatt mert nem annyira természetes. Szeretem az erősebb sminket és az ilyen ruhákat.
12/23 anonim válasza:
A masodik.Termeszetes szepseg.Olyan a kisugarzasa , mint egy foldre szallt angyalnak.
13/23 anonim válasza:
Mindkettő szép szerintem, de a második szimpatikusabb. :)
14/23 anonim válasza:
Kenza és Emilie is gyönyörűek,nem tudnék választani közöttük,mindkettő a maga "kategóriájában" szép,kár összehasonlítani őket. Kenza a smink a divat nőiesség vonalat képviseli,Emilie pedig bájos,kedves természetes jelenség:)
15/23 anonim válasza:
egyszerű
2. nem is kell részletezni
16/23 anonim válasza:
Jaj úristen, most ezt azért kellett kiírni, mert egy másik kérdésnél azt mondtam hogy Kenza szerintem szebb? xD Egyébként meg pont elég szar képeket tettél be róla...
17/23 anonim válasza:
Mind a ketten nagyon szépek, ezt kár vitatni...
Viszont az elsőnek kicsit flegma feje van, a második viszont szimpatikus, kedves arcú.
18/23 anonim válasza:
mind a kettő szép,de a második sokkal természetesebb
19/23 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a második. :)
20/23 anonim válasza:
mindketten szépek, de az első nekem jobban tetszik, főleg a 3. képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!