Hol találok ilyen felsőt és cipőt olcsón? (kép)
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le, ha láttatok ilyesmi cipőt vagy felsőt, esetleg más színben valahol, és mennyiért.
ez a cipő:
és ez a felső. tudom, hogy a pull&bearbe van, de valahol esetleg olcsóbban nincs?(és kevésbé átlátszóban)
2012. máj. 21. 15:13
1/7 anonim válasza:
Cipő deichmann 3-6ezer között,felső kínaiakban 2-3ezer forint.
2/7 anonim válasza:
Tallyban ilyen felsőt láttam:
Ez olyan 3000 Ft, nem tudom, van-e más színben, de ha most szerdán veszed meg az Arénában, 20% kedvezményt kapsz.:)
3/7 anonim válasza:
A felsőt nem tudom hol tudnád megvenni olcsóbban! De az ilyen cipővel tele van a Tesco meg a Deichmann is!
4/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez a cipő pont Tescos..:D Én is ott vettem kettő ilyet.Az egyik fekete a másik pedig virágos , de nem az ami a képen van.Egy a baj,hogy a fekete kb 3szor volt rajtam és az oldalán már kiszakadt egy picit :/ A gumi rész..Szerintem megkérem majd apát,hogy ragassza meg :$
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:) Úgy látszik a blúz nem túl elterjedt, pedig nagyon tetszik:(:)!!
2012. máj. 21. 18:09
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már csak az érdekelne, hogy ilyen poló hol van, cipőt már tudom!:)
2012. máj. 24. 17:15
7/7 anonim válasza:
egyébként pontosan ugyanilyen cipőt tegnap láttam a C&A-ban:) és ilyesmi felsőt mostanába sok helyen árulnak, nézd meg New Yorker-be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!