Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel esküvőre, ha...

Mit vegyek fel esküvőre, ha nemrég műtötték a lábamat?

Figyelt kérdés

Bütyök műtétem volt mindkét lábamon lassan 3 hete. Párommal hivatalosak vagyunk egy esküvőre, ami jövő szombaton lesz, és nem tudom, milyen cipőben mehetnék. Balerina cipőre vagy mokaszinra gondoltam, bár szerintem így is fájdalmas lesz belesuvasztani, mert még eléggé fájósak a sebeim. Valami laza cipő vagy papucsféle kellene.

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy a felsorolt cipőkhöz milyen alkalmi ruha illene? (21 éves vagyok)

2012. máj. 20. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem valami ilyesmi, vagy ehhez hasonló papucsban nem lenne olyan szörnyű :

[link]

és valami hasonló ruha:

[link]

talán!?

2012. máj. 20. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Azért vagyok bajban, mert a sebek még nagyon csúnyák, semmiképp nem szeretném, hogy láthatóak legyenek.

2012. máj. 20. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy visszafogottabb, egyszerűbb földig érő ruha mondjuk ilyen: [link] és ehhez papucsot vehetnél, úgysem látszana ki alóla a papucsod
2012. máj. 20. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jó ötlet, csak nem tudom mennyire állna jól egy ilyen hosszú ruha az én 165 centimmel.
2012. máj. 20. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem átlag magasság a 165 centi( én is annyi vagyok) vagy válassz másabb fazont, ami ugyanúgy földig érős, de hosszít picit :) És jobbulást :)
2012. máj. 20. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. máj. 20. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél föl valamilyen egyszerű, lenge, de elegáns anyagú, vagy mintás maxiruhát, az alá meg akár papucsot is vehetsz.

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!