Fogfehérítés és lézeres szemműtét?
Keresgéltem az interneten, és eléggé összevisszaságot találtam az árakról, meg egyebekről. Fogfehérítés: 1, Az ára mennyi között mozog? 2, 18 év alattiaknak meg lehet csinálni?
Lézeres szemműtét: 1, Ennek is az ára mennyi között mozog? 2, Azt mondják, hogy a szem "lencséjét" normál formára formálják, így tökéletes lesz a látás, akkor ha valaki öregszik, annak meg lehet csinálni a rossz szemét, vagy csak rövid-távol látóknak van ez?
Fogfehérítés: 1. Attól is függ, hogy hol csináltatod. Tesómnak 10.000Ft-ba került (kisváros), viszont olvastam olyat, hogy 80.000Ft-ért csinálták meg (nagyváros). Nekem még nem volt, de most kapok fogszabit 1 évre, és ebben benne lesz az utána lévő fehérítés is.
2. Igen, megcsinálják 18 év alattinak is.
Lézeres Szemműtét: 1. PRK lézeres műtét: 139.000,- Ft.
IntraLASIK lézeres műtét: 245.000,- Ft.
Másolom: "Aki 50 éves kora után olvasószemüveget használ, és ettől szeretne megszabadulni." Szóval ez már csak azoknak, akiknek nagyon keveset kell rajta korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!