Szerintetek az ilyen ducibb lányok is lehetnek szexik? (kép)
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy a teltebbek szebbek mert nőiesebbek, mégis mindenhol csak a csontsoványokra mondják hogy szexi :/ nem értem
2012. máj. 20. 17:40
21/26 anonim válasza:
senkinek nem tűnik fel, h egy nő van a képeken, nem több? :D
22/26 anonim válasza:
Szinte pontosan olyan alakom van,mint Demi Lovatonak és a barátom oda van a "husimért",úgyhogy igen,van akinek szexi.
23/26 anonim válasza:
hogy ne lehetnének szexik?szerintem jók,bár ők nem is annyira ducik,de van akinek ők már tehenek.vannak akiknek az ilyenek tetszenek és vannak akiknek a csontik.ez soha nem fog változni.
24/26 anonim válasza:
Én nem látok egy duci lányt sem.
Egyszerűen beteg a világ, hogy már őket is leducizzák.
Múltkor egy ilyen lányt zsírdisznóztak a buszon fiúk... Elképesztő, komolyan mondom...
25/26 anonim válasza:
Korod/súlyod/magasságod? Amúgy pedig nekem személy szerit kissé még vékonyak is...
26/26 anonim válasza:
MIERT VAGYTOK IGY ODA????????NEM ERTEM AZ EMBEREKET!EZEK A NORMALIS LANYOK!!!!!NEM AZ ANOREXIAS CSONTVAZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!