Szerintetek hogy nézek ki? pontoznátok? 10-0
2012. máj. 19. 22:30
11/38 A kérdező kommentje:
16 leszek :)
2012. máj. 19. 22:36
12/38 anonim válasza:
Lehet kérdést törölni más részt adok egy 6-ost.
13/38 jin válasza:
Nem vagy csúnya határozottan szép vagy , de nem az az átlagosan szépnek mondott:)
14/38 anonim válasza:
ne sértődj meg, de igazán mutathatnál legalább egy félalakos képet, azaz, úgy hasig... mert ahogy skubizom perverz szemekkel, igen kellemes, formás melled van, és hát kihasználnám az alkalmat, olyan mesébe burkolva, hogy "sajnos így keveset látni belőled, én pedig vagyok olyan alapos ember, hogy kimerítő, részletes választ, elemzést szeretnék adni rólad, de így nem tehetem."
16/38 anonim válasza:
7pontot adok. 1000féle ugyanilyen lány van még
18/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még itt jártas.Hogy kell törölni? Nem akarom hogy felismerjenek.Légyszi valaki!!
2012. máj. 19. 22:52
20/38 anonim válasza:
10, mivel nincs rajtad semmi szégyellnivaló, innentől fogva már csak a belsőtulajdonságok lényegesek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!