Ancsuuu kérdése:
Mennyi haj kell 1 fejre?
Figyelt kérdés
csatos póthajat szeretnék venni(70 cm) ,legalábbis tresszeltet,mert van hozzá csattom .De sajnos nem tudom ,hogy mennyi kellene 1 fejre.(dkg) Nincs túl dús hajam ,olyan pont jó.:D Találtam egy oldalt,nagyon hálás lennék,ha valaki segítene:) [link] 2012. máj. 19. 21:28
1/3 anonim válasza:
Ha nem olyan dús a hajad kb 80 gramm :) De figyelj csak a 70 cm nagyon nagyon hosszú, nekem már volt többször is póthajam és a 60 cmes majdnem fenékig ért. :) Most 50 cmes van és a derekamig ér és nekem most 60 gramm van felvarrva mert nekem sincs dús hajam és a sajátom is elég hosszú.
Remélem tudtam segíteni :)
2/3 anonim válasza:
70 cm-ből legalább 140 g kell. Tényleg nagyon hosszú, ráadásul a tresszelt haj tejesen másképp oszlik el mint a tincses, ezért is kell belőle több.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Volt már póthajam (60cm-es) de most kicsit hosszabbat szeretnék ,mert alapból magas vok.És a 60cm-es nem ért a derekamig:/ De am nagyon köszi a választ:)
2012. máj. 20. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!