Nincs frufrum, hogy csináljak anime stílusú hajat?
Figyelt kérdés
Sajnos nem hiszem, hogy jól áll nekem a frufru, de nagyon imáom az ilyen anime stílusú hajakat, copfokat, kreppelést...stb. Tudtok olyan vidit, vagy oldalt, ahol van olyan haj elkészítés amihez nem kell frufru?2012. máj. 19. 16:56
1/13 anonim válasza:
és hogyha hozzzú oldal fufru lenne?:) Mondjuk egy ilyesmi [link]
2/13 A kérdező kommentje:
kicsi az önbizalmam, és nem merem levágatni, félek, hogy nagyon szarul állna:$
2012. máj. 19. 17:29
3/13 A kérdező kommentje:
Pluszba elfelejtettem, hogy szemüveges vagyok...már csak ezért is ugrott az anime style...de azért aki ud segíteni annak nagyon köszi!!!<3
2012. máj. 19. 17:35
4/13 anonim válasza:
ilyen frufrut csináltathatsz, ez szinte mindenkinek jól áll!
Csak ilyen idióta tömött frufrut ne csinálj, mert az kevés embernek állna jól. ezzel amit linkeltél nem ronthatod el.
5/13 anonim válasza:
bocsi, előző vagyok, amit az első linkelt! Féloldalas frufrut!!!
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)<3
2012. máj. 19. 17:47
7/13 anonim válasza:
ugyan már vannak szemüveges anime-manga szereplők :D
8/13 anonim válasza:
nekem is ilyen animesebb hajam van. Nyárra rakok bele pár rózsaszín csíkot, hogy tökéletes legyen :D
9/13 anonim válasza:
de s,h gy írtad felébresztettél bennem valamit :D Kell egy haj kreppelőxD
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a bátorítást! én is szeretnék rózsaszínt:)...kreppelés forevör;)...
2012. máj. 19. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!