Haj festés, de vajon jól állna és mi legyen?
16 éves fiú vagyok.
egy ide gondolkodom azon hogy kéne egy kis változatosság kis kirívóság a tömegből...
barnás fekete a hajam elég sötét színű...
tarajos hajviseletem van oldalt hátul kinyírva kb félcentisre, felül tarajba fel állítva.
arra gondoltam felül a hajamnak valami kis másik szint lehetne-e adni.? nem úgy mint mondjuk a punk-ok csak mondjuk éppen hogy csak meg színezni...
Tanácsot szeretnék kérni... hol mutatna jól és milyen szín milyen színek azok amik így fiúsak és az ilyen haj viseletnél jól állhatnak...
mindenkitől várok tanácsokat ... de leginkább azoktól akik így foglalkoznak ezzel vagy csinálják esetleg állandó náluk a haj festés...
sziaa :D én ugyan ezzel a problémával szenvedek, bár én lány vagyok. szerintem tényleg nem rossz az eredeti hajszíned, de vannak ilyen 1-2 napig (azaz 1 hajmosásos ) festékek. szerintem azzal pont elég lenne festeni, azon belül pl. egy sötétkék, vagy narancsosabb okkersárga, vagy egy zöldesebb színnel. bár, ha a hajadról linkelnék képet (akár priviben is) könnyebb lenne a választás. am nem muszály az egészet lehet csak egy rését, pl. csíkokat befesteni is. :D szal kék, szőkés, zöldes, vörös is jó lehet, lilás, vagy ezek kombinálva.
nem tudlak visszakeresni, de ha van még kérdésed priviben szívesen válaszolok :D
15-l
Ha nagyon sötét a hajad akkor nem értek egyet a szőkével, sem a zölddel, sárgával. A sötétkék jól hangzik, de csak ha tényleg szép színe van. De melíroztathatsz pl világosabb barnával vagy esetleg egy intenzívebb vörössel, az illik a sötéthez, de a vörös ink kicsit hosszabb hajhoz passzol.
A szőkét azért nem ajánlom, mert faszán besárgulna neked, aztán szőke helyett kapsz csibesárgát.^^
De kéne kép, hogy tényleg meglehessen mondani... ha kell vmi privi..
17/L
Wáhá uccsó vagyok.. találtam egy egész jót, legalábbis nekem nagyon tetszik.. és ha csak ennyire melírozzák tuti nem sárgul be egy pl 12-es oxitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!