Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy egyszerre...

Hogy érjem el, hogy egyszerre mind a kettő menjen?

Figyelt kérdés

"legyél gyenge akit a pasi védelmez mégis legyél erős a nem kívánt emberekkel szemben"

ezt az egyik válaszban olvastam ezen az oldalon. én is szeretnék öntudatos és gyengéd lenni egyszerre, de nem megy a kettő együtt. ti hogyan csináljátok?

2009. jún. 27. 17:25
 1/1 anonim ***** válasza:
én ezt úgy értelmezem, hogy a sráccal/férfivel szemben, aki tetszik vagy a párod, legyél gyengéd és nőis, hagyd hogy kinyissa előtted az ajtót és ezt várd is el, ha magassarkú van rajtad karolj belá, nehogy meginogj, szóval érezze hogy szükséged van rá. viszont ha valaki olyan akar felszedni, aki nem tetszik és nem kívánod a társaságát, akkor mond meg neki nyíltan és ne játsz vele, ne tettess kíváncsiságot vagy vágyat, csak mert a pasi legyezgeti így a hiúságod. szerintem egy 'igazi' nő legfőbb ismérve, hogy őszinte, tudja hogy mit akar, de a céljait nem foggal-körömmel harcolva éri el, hanem finoman, miközben megmarad gyengéd nőnek
2009. jún. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!