Melyik a szebb?
Figyelt kérdés
1. szép test (160/50), csúnya arc
2. szép arc, ducibb test (160/75)
csak elméleti kérdés, egyik se én vagyok :)
2012. máj. 19. 11:31
2/5 anonim válasza:
Szerintem a második, de igazán csak a belső számít. Attól még, hogy valaki nem túl szép, lehet jó ember, lehet, hogy belül gyönyörűbb mint gondolnánk.
3/5 anonim válasza:
Mi az, hogy melyik a szebb? A szép az, akinek az arca és az alakja rendben van, attól, hogy szép az arca de a teste nem, akkor már nem teljesen szép logikusan. Szóval egyiket sem.
4/5 anonim válasza:
Ja és előző vagyok: Ha valakinek szép az arca, de van feleslege akkor irány a konditerem+ valami diéta és kezdjen magával valamit, ennyi
5/5 anonim válasza:
A 160/50 nem feltétlen szép test... és a 160/ 75 nem feltétlen csúnya test.
A csúnya arc is lehet valakinek tetszik... A szép meg valakinek nem. mindenesetre az alakon lehet változtatni az arcon nem nagyon így második. de diétára fognám mert 25 kiló felesleg picit sok. nehezen tudom elképzelni hogy ennyi plusz súlyhoz valakinek szép arca lenne és nem olyan mint egy kismalac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!