Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Frufru vagy nem frufru?

Frufru vagy nem frufru?

Figyelt kérdés

Lányok szerintetek melyik praktikusabb?

Nekem eddig a frufruval az volt a gondom, hogy mivel izzad a homlokom nagyon hamar bezsírosodik, de mégis úgy látom hogy közkedveltebb. Nem könnyebb frufrunélkül frizkót csinálni ?

Most kb ilyen hosszúságú a hajam: [link] lépcsőzetesen van levágva és nics frufrum. Szeretnék egy ilyen frufrut: [link] kb ekkora hajjal csak egyenlőre enyém lépcsős lenne mert nem nőtt le mind akkorára. Ja és a hajszínem barna. :D Jó egyébként elég ha a főkérdésre válaszoltok :D

2012. máj. 16. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az arcformádtól is függ. Én vágattam, bár a fodrász mondta, hogy szerinte nem fog jól állni. Igaza lett, utáltam. Alig vártam, hogy újra lenőjön. De akinek jól áll, annak nagyon :D
2012. máj. 16. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem ovális arcformám van tehát elvileg minden stílus jól áll, de elég hamar zsírosodik alapból is a hajam és lelapul szóval nem tudom, hogy a frufrunak hogy álna a lapos .:D
2012. máj. 16. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Egész életemben nem tudtam választani. Egész kicsi koromtól. Mindig vágattam, lenövesztettem, vágattam, lenövesztettem... :D Remélem rád nem ez a sors vár. :)

A frufru nélküli verzióban annyi a jobb, hogy több frizura lehetőség van. :) Egyébként szerintem frissen mosott verzióban ez a frufru nem fog így állni, ilyen "kócosan", ha csak nem teszel rá valamit. Neki azért áll így mert agyon van szőkítve a haja. (tapasztalat:D)

2012. máj. 17. 02:39
 4/6 anonim válasza:
én is vágattam,és most csatolgatom várom,hogy lenöjjön.Soha többet.
2012. máj. 17. 08:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig én is így vagyok, hogy levágatom majd elegem van és lenövesztem és így tovább. Visszanéztem a frufrus képeim és egész jól állt, csak akkor az volt vele a bajom, hogy nagyon hamar zsírosodott és hamar nőtt. De ha most levágatom, akkor veszek rá száraz sampont meg egy ritkító ollót, hogy ne keljen minden percben fodrászhoz rohanni meg ne kelljen úgy hordani lenőve. :D Szóval szerintem le fogom vágatni ha megunom megint megnövesztem, szenvedek vele de így már nagyon nem jó.
2012. máj. 17. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Frufru:)
2012. máj. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!