Lánynak gyantázott kéz ellene-mellette érvek a lentiek alapján?
Hát a te dolgod.
Én őszintén szólva nem vagyok hajlandó ezzel is foglalkozni, akit már pár szőrszál is zavar, az szedjen hangyát. Barátom kiröhögött kb, mikor megkérdeztem, hogy szerinte mennyire gáz. Az oké, hogy hónaljon-lábon, ízlés szerint intim területeken manapság szokás és nőknél elvárható a szőrtelenítés, de azért tényleg ne essünk át a ló túloldalára, lassan már a fejünket is gyantázni kéne, mert már csak ott marad szőr. :D
Ha bevállalod, az azért rendszeres macera és kiadás, gyantánál valamennyire ugye meg kell növeszteni a szőrt, akkor meg elég hülyén fogsz kinézni borostás karral. Ráadásul ha olyan típus vagy, akkor begyulladnak a szőrtüszők, benő a szőr, stb, és az rosszabb látvány, mint pár szőrszál. De ha zavar és feszélyez így az életben, akkor hajrá.
De azért ha egy pasi megjegyzést tenne ilyesmire, gondolkodj el rajta, hogy mire és mennyire komolyan tart. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!