Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lánynak gyantázott kéz ellene-...

Lánynak gyantázott kéz ellene-mellette érvek a lentiek alapján?

Figyelt kérdés
Szőke a szőr,szóval nem a kinézettel van gond, hanem azzal hogy elég sűrű, és hosszú. Meg vegyük példának azt, hogy egy pasi megsimogatja a karom, akkor érezni fogja hogy eléggé szőrös.(igaz eddig még senki nem szólt érte :D lehet csak én gondolom durvának..)A legtöbb lánynak pedig vagy teljesen csupasz a keze(gyanta),vagy enyhén szőrös de azért jobban látszik mint nekem. Szóval menjen, avagy maradjon?
2012. máj. 15. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szőke a szőr a karomon és le nem szedném..szerintem ha nem látszik ne szebb, mert a végén olyan szőrtelen leszel mint egy béka...az már a ló túloldala..
2012. máj. 15. 19:42
 2/10 multigenius válasza:
ezt neked kell eldönteni de szerinte menjen
2012. máj. 15. 19:49
 3/10 multigenius válasza:
végülis az elsőnél a pont
2012. máj. 15. 19:50
 4/10 anonim válasza:
..és ha egyszer elkezded, akkor ha esetleg eddig nem is volt annyira feltűnő, de miután elkezded gyantázni utána nagyon meg fog erősödni a szőr.
2012. máj. 15. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát a te dolgod.

Én őszintén szólva nem vagyok hajlandó ezzel is foglalkozni, akit már pár szőrszál is zavar, az szedjen hangyát. Barátom kiröhögött kb, mikor megkérdeztem, hogy szerinte mennyire gáz. Az oké, hogy hónaljon-lábon, ízlés szerint intim területeken manapság szokás és nőknél elvárható a szőrtelenítés, de azért tényleg ne essünk át a ló túloldalára, lassan már a fejünket is gyantázni kéne, mert már csak ott marad szőr. :D

Ha bevállalod, az azért rendszeres macera és kiadás, gyantánál valamennyire ugye meg kell növeszteni a szőrt, akkor meg elég hülyén fogsz kinézni borostás karral. Ráadásul ha olyan típus vagy, akkor begyulladnak a szőrtüszők, benő a szőr, stb, és az rosszabb látvány, mint pár szőrszál. De ha zavar és feszélyez így az életben, akkor hajrá.

De azért ha egy pasi megjegyzést tenne ilyesmire, gondolkodj el rajta, hogy mire és mennyire komolyan tart. :D

2012. máj. 15. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitok! :)
2012. máj. 15. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szőke de hosszú szála voltak a kezemen, engem zavart nagyon úgyhogy epilálom már 3 éve és sokkal kevesebb van mostanra.Kikopik szép lassan.Én akkor vettem észre először, hogy milyen hülyén is néz ki, mikor egyszer nyáron ültem rövidnadrágban úgy, hogy a lábam (a combom is) tök sima volt és az ölemben volt a kezem...és nagyon nevetségesen nézett ki, hogy a kezem meg csupa szőr.Szerintem szedd le.
2012. máj. 15. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
szálaK*
2012. máj. 15. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak mellette tudok érvelni.2-3 hetente csak van negyed órád arra,hogy az epilátorral neki ess.Sztem cunya egy lánynak a szőrös kéz,én már csak tudom nekem is az volt.
2012. máj. 16. 10:28
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi köszi :) gondolkodom..
2012. máj. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!