Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » X-epil vagy inkább veet?

X-epil vagy inkább veet?

Figyelt kérdés
X-epilnél érdemes a gyantázógéppel szőrteleníteni vagy inkább gy.csíkokkal? veet-nél krém vagy gyanta? bikinivonalra mit ajánlotok? érzékeny a bőrőm.köszi :)
2012. máj. 14. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:

ha rám hallgatsz azt hogy veet márka elfelejted úgy ahogy van! Én annyira hülye fejjel bedőltem nekik többször is mert jó hátha új termék ez jó lesz stb.,hát nem!! Legútóbbi amivel átb**sztak az a 1,5mm-es szőrt leszedő gyanta, nem 1,5mm-t nem vitt le semmit! Pedig nem is én téptem le hanem párom aki gyorsan csinálta,mégse jött le semmi!

Nagyon nem ajánlom a veet-et még szőrtelenítő krémbe se vált be nem hogy gyantába,nagyon mérges vagyok rá. De ha rá mész krémmániára ott is igazolják ezt!

X-epilt régen vettem nem emlékszek milyen volt :S

2012. máj. 14. 18:20
 2/2 anonim válasza:
Nekem az x-epil evolution gyantázógép nagyon bevált, hideggyanta csíkot többé nem veszek, szerintem nem hatásos. Veet zselégyantát próbáltam még, ami nagyon tetszett és használt is. Nagy előnye,hogy vízzel lemosható, viszont gyantázás előtt vagy 4 hétig elfelejtheted a szoknyát...
2012. aug. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!