Most mi van? Szőke vagy sárga?
Eredetileg barna volt a hajam, de tegnapelőtt be lett festve szőkére, de a fodrász mondta, hogy nem lesz egyből szőke, hanem csak egyre világosabb... De nekem nem tetszik, mert ilyen sárgás lett vagy mi!!!! +o(
És egy festét 4000 forint, és nincs péntem visszafestetni :( És a szemöldököm barna, és ez engem nagyon zavar!!:'(
Help
hát gratulálok egy ócska fodrászhoz mentél.
a barnát úgy szökitik ki hogy melírozzák ésegyre több szöke csíkot raknak bele.
Ha jóminöségü a festék, akkor nem lesz sárga, még késöbb sem, ha valami rosszabb festék akkor sárgul be.
Vegyél a boltban otthon használatos világos barna festéket és festesd vissza a barátnöddel vagy anyukáddal, vagy a testvéreddel.
Állítólag ez nagyon jó festék, és nem kopik ki csak lenő.
Bajátom szerint nagyon cuksó lett, de nekem ez túl sárga!!!
Itthoni módszerrrrel hogyan nehetne '''jégszőkét'' csinálni belőlee?
pux RÉkucc
Szija!
Szerintem vegyél egy jégszőke hajfestéket, tudom ajánlani a Palette Color XXL-t. Én már nagyon régóta ilyet használok, szintén jégszőkét, és nekem bevált. De szerintem még legalább 3 hetet várj az újrafestéssel, mert a szőke festék különösen sokat árt neki, a hidrogén-peroxid miatt. Nem vagyok benne biztos, hogy nem hullana tőle a hajad, na meg tiszta töredezett lenne... Minimum 3 hetet várj vele.
Én is barna voltam de bemelíroztattam a hajam és nem festeték hanem hidrogénnel kiszivatták szőkére és nem fakul ki sztem legközelebb ezt csináltasd te is.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!