Tudnátok nekem ajánlani valami könnyed, gyümölcsös illatú parfümöt a nyárra? Árral ellátva, és hogy melyik drogériában találhatom meg. (Dm kiesett, ott nem találtam, a Rossmannban pedig nem lehet megszagolni őket )
benetton energy women finom narancsos citrusos lehet nem olyan könnyed de szeirntem nem tolakodó és sokáig megmarad az illat
a douglasban szokták árulni amikor akció van 3500 ftért 100ml! baromira megéri de most nincsen a douglasban még!!!!! és nem láttam máshol
:((((((((((((((((((
Yves Rocher Cedre Blue - "fás" illatú, de abszolút nyárias.
2000 Ft.
Yves Rocher-tól még: Framboise, illetve Mure Savuage - ezek elég egyszerű illatok, málnás ill. szedres, én inkább ez utóbbit választanám, 20 ml 1200 Ft körül van, 100 ml pedig 2100 körül, ha jól emlékszem :)
Mexx High Fly (árra sajna nem emlékszem, de talán a 20 ml-s olyan 5000 Ft lehet), dinnyés-ribizlis, citrusokkal (nagyon szeretem :))
Lush Breath of God - elsősorban borsos, de érezhető benne a citrom meg a dinnye is azért); kiszereléstől függően 3000, 6400 vagy 14 000 Ft
Lush 1000 Kisses Deep - kicsit barackos, kicsit mandarinos, kicsit fás, szerintem nagyon finom, ez is van 3000 körül, 5300 és 11 000 Ft-ért
Lush Love - citrus-almás, némi fahéjjal (mint egy finom almás süti), 3300, 6600 vagy 14 300 Ft
The Body Shop Love Etc - körte és vanília, elsősorban, árat sajna nem tudok
The Body Shop Dreams Unlimited - fekete ribizkés, friss, árat sajnos ennek sem tudok
Ezek szerintem mind jók, és aránylag könnyedek, remélem, segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!