Nagyon gáz vagyok? Őszintén. Semmi önbizalmam:/
Figyelt kérdés
Ikerszülés után 2 évvel..31 /N
A tükörben fényképezkedés nem az én stílusom,elnézést,nem volt más lehetőség hirtelen..
2012. máj. 12. 23:35
11/18 anonim válasza:
alakod nem vészes de a haj meg a ruha miatt többnek nézel ki mint 31
12/18 anonim válasza:
nem rossz...semmi kivetnivalót nem látok benned!
13/18 anonim válasza:
hajtanék rád, nekem tetszik amit látok a képen
14/18 anonim válasza:
Egyeltalán nem gáz... Van felesleg, az tény, de hát szülés után 31 évesen belefér... Ha időd engedi járj el sportolni, ha mást nem is, esténként 30-40 perc futás megteszi majd a hatását, illetve figyelj oda a táplálkozásra.
Ha még egy tanácsot adhatok, a hajad növeszd meg egy kicsit, mert ezzel a frizurával teltebbnek tűnsz. sok sikert ^^
15/18 anonim válasza:
Teljesen jól nézel ki! Annyi jó tanácsot adnék csak,hogy próbálj előnyösebben öltözködni (pl. ha a hasad a kritikus pont,akkor ne feszülős pólót vegyél fel) és máris tökéletes!
16/18 anonim válasza:
az alakoddal semmi baj nincs, de ez a haj, meg a ruhák... nagyon öregesek, nem divatosak. ezeken változtass
17/18 anonim válasza:
szülés után nagyon jó, hogy így nézel ki :))
18/18 anonim válasza:
Jól nézel ki, viszont rossz helyen vág el a nadrág, a farmerkabát az nagyon öreges, szerintem az összes fazont felejtsd el és a hajad sem előnyös, de ha a rövid kényelmes, akkor hagyd és majd növeszd meg egy picit, ha a gyerekek nagyobbak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!