Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőke haj, ezáltal feltűnő...

Szőke haj, ezáltal feltűnő külső, vagy barna haj és titokzatosság? Melyik jön be nektek jobban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ami illik az arcodhoz meg az alakodhoz
2009. jún. 25. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
A szőkékből kicsit sok van. A barna nekem inkább természetes. A vörös számomra a dögös. :)
2009. jún. 25. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Engem a fekete izgat fel, de mindenképpen valami sötét hajszín :)

Aki azt gondolja, hogy attól mert szőke (mint minden 3. ember már..) egyből különleges az számomra nem túl vonzó.

Ráadásul mindenki festeti a haját szőkére, ha jól áll neki, ha nem.

A barna viszont lehet túl megszokott... de ha szép ápolt hajad van akkor az más.

Nekem elég kevés szőkével volt eddig dolgom, inkább a barnák, feketék felé vettem az irányt.

De azt a hajszínt válaszd amit te szépnek látsz és amivel jól érzed magad.

2009. jún. 25. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
nekem a természetes hajszín tetszik. :-)
2009. jún. 25. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:
jaj nem, nem a saját hajszínem miatt kérdeztem, csak érdekel, hogy valakinek az jön-e be ha valaki feltűnő és kihívó, vagy az, ha titokzatos.
2009. jún. 25. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Aki szőke,mégis titokzatos a kisugárzása!
2009. jún. 25. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha titokzatos akkor jobban meg tud fogni, hosszútávra. Viszont ha olyan hangulatban kap el akkor nincs kedvem őt "megfejteni" és lepattintom.

Aki feltűnő és kihívó azzal hosszú távra nem biztos, hogy nyugodt szívvel terveznék viszont valószínűleg egyből elveszi az eszem amikor meglátom és...

szóval nem tudom :) de nem általánosítanék ennyire, vannak sokan akik bejönnek, ez a lényeg :D

2009. jún. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!