Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki volt intimgyantán kozmetik...

Aki volt intimgyantán kozmetikusnál hogy történt?

Figyelt kérdés
Véleményeket kérek lécci...meg leírást
2009. jún. 25. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Én még nagyon fiatal koromban voltam fazongyantán, erre gondolsz?

Azóta sem mentem, magamnak is meg tudom csinálni.:)

2009. jún. 25. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:

keress itt rá erre a kérdésre pár hete volt hasonló, ott leírtam.

Intimgyanta szóra keress.

én rendszeresen járok, ´ßes nem ugyan az mint a fazon.

2009. jún. 25. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Én voltam kb 1 hónapja. Soha többet nem megyek. Nem tudom hogy a kozmetikus volt rossz(amúgy minden mást szépen megcsinált) vagy én kezeltem nagyon rosszul a dolgot.

Na szóval bementem levetkőztem leültem és bekente gyantával majd ilyen papír féleségeket nyomkodott rá és tépte le. Tiszta véraláfutás és véres lettem. És ráadásul nagyon fájt. De amúgy sokáig nem nőtt vissza, bár mindegy lett volna mert nagyon csúnya lett ott a sok sebtől.

2009. jún. 25. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugsh hat azta kozmetikus rontotta el :P

Nekem ugy csinalja, hogy van ilyen ... nem tudom hogy hicjak, de nem az a gorgos gyanta amit papirral szednek le, hanem ehhez nem kell papir csak felken egy kis darabot es lerantja semmi veralafutas, hamretegleszedes nincs...

Nekem nem faj annyira mint pl a combom hatuljanal.

Szoval arra figyelj, hogy ne gorgos gyantaval kozelitsen :]

2009. jún. 25. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:

kozmetikus vagyok.

Nálam úgy zajlik az egész, hogy felfekszel a gyantaasztalra - vagy adok papírtangát(1xhasználatos) vagy maradhat rajtad az amibe jöttél, de ajánlatos nem a kedvenc bugyidba menni, de le is veheted- nekem titándioxidos- érzékeny bőrre való- "melegítős-spatulás" gyantám van, vagyis a Intim gyantát - fazon gyantát - popsi - hónalj- has gyantát csak azzal csinálom, mert a patronos - gépi, görgős, papírral letépős - nagyon megtépi a bőrt ezeken a lágy részeken. Szóval felfekszel az asztalra(letonikozlak-arctonikkal-fertőtlenítés és behintőporozzak ez is kivédi az úgymond "bőrtépést"), ha rajtad van a bugyi, akkor húzogatod jobbra-balra, attól függ melyik oldalon tépem, a lenti részeknél meg ugyanígy, csak felhúzott lábbal. (persze ez teljes fazon gyanta)

2009. jún. 25. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Éste hol dolgozol??
2009. jún. 26. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Veszprém megyében vagyok:)
2009. júl. 17. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragúdj,de én is egy jó kozmetikust keresek,megkérdezhetem,hogy melyik városban dolgozol?Mert én Veszprémbe járok iskolába.
2010. nov. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!