Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már nő szőr a...

Mit csináljak? Már nő szőr a hónaljamon és le szeretném borotválni de a szüleim nem engedik mert ők sem csinálják, de így csak pólót merek venni.13/L

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 15:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én titokban vettem a borotvát,a barimmal kimentünk a titkos helyünkre (nincs ott senki tök szép táj stb.) és ott csináltuk 2 naponta a lábunkon és a hónaljunkon. Pár napja anya észrevette mert előhagytam a borotvát és nem is lett baj :)
2012. máj. 23. 14:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Volt saját pénzed hogy meg tudtad venni?
2012. máj. 24. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is titokban, szerintem már tudja, mert egyszer előlhagytam én is a borotvát. Nem kérdeztem meg tőle, de én először a lábamat borotváltam. Azt sem vártam meg, hogy hatalmas szőrpamacs legyen a hónaljamon, hanem elkezdtem borotválni pár szálnál, de most inkább epilálni szeretnék. Aha, volt saját pénzem borotvát venni. :)
2012. júl. 22. 14:08
 14/14 anonim válasza:
0%
Jáj. Mivan nem engedik meg te nyomorult csicska. Nálunk én vagyok a fônök.
2016. nov. 24. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!