Szerintetek hogy nézek ki?
2012. máj. 10. 16:42
21/38 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de nem is járnék veled. 10/7
18/f
22/38 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű vagy, abszolút tizes, remélem sikerül ilyen színt elérnem a hajfestékkel:D
23/38 anonim válasza:
gyönyörű a szemed szép szőke hajad van :) 10/8 at adnék de én lány vagyok 19 éves
24/38 anonim válasza:
Dórának vagy Dalmának hívnak? :D
25/38 anonim válasza:
Bátorság kell, ahoz hogy felrakd magad ide, ám a kérdésedre a válaszom: Ha az arcod nem néz ki elég jól (márpedig nem néz ki jól), akkor a mell és a fenék kiegészíti azt!
Tehát én 10-ből nagyon, de nagyon max a 4-es!
Smink nélkül lehet, hogy még rosszabb lenne...21/F
26/38 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy, egyedül a szemöldököddel nem az igazi. amiatt 8 pont az arcodra.
és még annyit, hogy ne itt próbáld növelni az önbizalmad. az önbizalom a sikerélményekből születik, ha nem teszel semmit, és az emberek véleménye tesz magabiztossá csak egy felfújt lufi leszel.
L.18
27/38 A kérdező kommentje:
ma 18:59: miből gondolod, hogy így hívnak?:)
2012. máj. 14. 20:15
28/38 anonim válasza:
az titok :D jó nem mindbe benne van a facebook azonosítód, édes :P
29/38 A kérdező kommentje:
"édes", képzeld rájöttem, azért kérdeztem, mert az azonosítóból egyértelmű, hogy hogy hívnak..:)
2012. máj. 15. 15:50
30/38 vargaB válasza:
Az utolsó kép nagyon jó, szép a szemed 10/9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!