Stella08 kérdése:
Mi a véleményetek rólam, hogy nézek ki? (Kép)
2012. máj. 10. 12:26
11/35 anonim válasza:
Hát a piercing és a fekete haj még mindig nagyon szörnyű a 2. képen is!
12/35 anonim válasza:
szerintem nem áll jól ez a hajszín. öregít.
13/35 anonim válasza:
én is tartom a véleményem,nem áll jól a fekete!
14/35 A kérdező kommentje:
Okéoké. Nem tudom, hogy élőben mit szólnátok hozzá, mert élőben meg mindenki dícséri. (Nem a közvetlen barátaim) Régebben voltam már platina szőke is, világos barna, sötétbarna, sőt még vörös is (az nagyon régen) és mindenki azt mondja hogy ez áll a legjobban. Tavalyelőtt szalagavatómon is fekete voltam, akkor póthajam is volt, szoliztam is és nagyon tetszett. Nyáron egy tónussal sötétebb lesz a bőröm és nem lesz probléma :)
2012. máj. 10. 13:23
16/35 anonim válasza:
Szép vagy, csak a piercing nem áll jól neked.
17/35 anonim válasza:
Arcra csini lennél, viszont alkatra már molett vagy úgyhogy összességében nekem jelenlegi formádban nem jössz be:)
Jót tenne neked jó pár kiló mínusz én azt mondom:)
18/35 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, ez a hajszín nagyon természetellenes, messziről lerí, hogy fested, nem áll jól!
19/35 A kérdező kommentje:
Hát molettnek nem vagyok molett, súlyfelesleg az van, 3-4 kg plusz, de eleve az a fajta vagyok, aki nem tudna 45 kg lenni :)
Piercinggel kapcsolatban én is úgy döntöttem, hogy kiveszem, már nincs is rajtam :) De a fekete haj egyellőre marad :) Szeretem változtatni a hajm színét, most 2 évig voltam barna, egy kicsit beújítottam mert meguntam. Szóval a fekete marad :) (Egy ideig)
2012. máj. 10. 14:02
20/35 anonim válasza:
A piercinget jól tetted, hogy kivetted, viszont világosabb natúr hajszín rengeteget dobna rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!