lehet még tetóváló, vagy utcai zenész, netán festő. Vagy bányász. Nem gondolnám, hogyha valaki komoly munkát szeretne, felvennék. De ez legyen az ő baja, ha ennyi esze van, úgysem lesz sosem normális munkája :D
2012. máj. 10. 07:56
2/9 anonim válasza:
Hehe, ismerek bolti eladót, fodrászt, műkörmöst, pultost, autószerelőt, fordítót, informatikust, péket, reklámgrafikust stb. akinek van.
Nagyvárosban kb olyan a legtöbb piercing mint egy fülbevaló.
Max ilyen menedzser-jogász-rendőr szakmánál para, de ott nagyon szigorú a dresscode.
2012. máj. 10. 13:22
3/9 anonim válasza:
én úgy gondolom, hogy komolyabb munkakörbe, csoportvezetőnek, vezetőnek, vagy nagyobb céghez az ilyeneket nem veszik fel.
Sem tárgyaláson, sem az üzleti partnereknél ez nem keltene jó benyomást.
2012. máj. 10. 14:45
4/9 anonim válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy ezen csak a mai dolgozó generáció problémázik, akiknél ez még akadály lehetett. De mire a mai tinik eljutnak odáig, hogy komoly munkahelyre kerülnek, már senkit nem fog érdekelni a dolog. A tinik több mint negyede visel manapság valami feltűnőbb testékszert. Ha nem fognak piercinges embereket alkalmazni, akkor nem lesz munkaerő. Pláne, hogy a jövendő igazgatók, főnökök is most tinik, vagyis pontosan tisztában vannak vele, hogy az ő generációjukban a piercing és a fültágító nagy divat. Nyilván nem fognak ezen problémázni. Egyébként manapság is láttam már mentőstől kezdve titkárnőig sok embert testékszerrel.
2012. máj. 10. 16:40
5/9 anonim válasza:
A párom gépészmérnök, és 15ös tágítója van..
2012. máj. 10. 22:39
6/9 A kérdező kommentje:
Elképesztő, hogy halad a kor, ami régen hajmeresztő lett volna, az mára standard, egyértelmű, szinte kellékszerűen hordott kiegészítője egyre több embernek. Végülis az élet bölcsőjében is voltak ilyen ékszerek az ősemberek korában, most csak merít a divat az akkori szokásokból.
A lényeg, hogy aki hordja tetszik magának, és a környezetének. Bár ha megunja, nem tudom mit lehet kezdeni vele, talán fülplasztika, stb...
2012. máj. 10. 22:49
7/9 anonim válasza:
10 mm-est ha kiveszi, még összenő, ez a határ. A túl nagyot én sem ajánlom senkinek. Amúgy meg, gondolj csak bele, aki ennyire szeret egyedi, feltűnő, színes lenni, vágyik egyáltalán öltönyös, komoly munkakörbe? Mert szerintem alapból nem célozzák meg az ilyen munkákat.
2012. máj. 10. 23:36
8/9 anonim válasza:
Simán össze lehet varratni, nem egy komoly műtét: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!