~Alina22_* kérdése:
Egy 13 éves lány hány cm-t nő átlagosan 15 éves koráig?
Figyelt kérdés
Március végén lettem 13, és érdekelne, hogy két év múlva kb. hány centivel lennék magasabb, mint most.2012. máj. 9. 19:27
1/17 anonim válasza:
Ha minden nap iszol egy pohár tejet, tejterméket, akkor magasabb leszel.
2/17 A kérdező kommentje:
Tényleg..? Ilyenről eddig nem hallottam. Köszi a választ.. :)
2012. máj. 10. 21:07
3/17 anonim válasza:
én is tejet ittam minden nap, és 166 cm lettem !!!
csak az a baj fiú vagyok...
4/17 A kérdező kommentje:
Mióta kaptam az első választ, naponta megiszom egy pohár tejet, és azóta híztam két kilót, ami biztosan a tej miatt van, mert enni nagyon keveset szoktam..
Azt azért nem akarom, hogy 175 centi + 80 kiló legyek 20 éves koromra... :D
Esetleg valami más tipp "maggasságnöveléshez"?
2012. máj. 14. 20:57
5/17 anonim válasza:
A tej mellé kellene valamit sportolni is, különben a sok energia benned marad, javaslom a mostanában divatos Zumbát, legalább 2x egy héten el kellene járnod. Sok fiatalt látok az órákon.
6/17 anonim válasza:
Ja, és zsirszegény tejet igyál, 1,5-1,8% max
7/17 A kérdező kommentje:
Tornázok, és elég hiperaktív is vagyok, mert szinte mindenhova úgy ugrálok, vagy futólépésben megyek. Tehát mozgáshiányom nem nagyon van.
Az viszont lehet, hogy a tejnek van magas zsírtartalma.
Köszi a válaszokat.! :)
2012. máj. 15. 15:10
8/17 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget felejtsd el hiába iszol tejet nem nölsz magasabbra akkor mindenki colos lenne a földön
9/17 anonim válasza:
Tényleg nem leszel magasabb a tejtől!
10/17 A kérdező kommentje:
Már rájöttem. :D
Esetleg valami más ötlet? Vagy törpe maradok..? :P :D
2012. aug. 23. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!