Nagyon ronda orrom van, mit lehet vele kezdeni?
Olyasmi, hogy van benne egy dudor.
Bármilyen ötlet jöhet, hogyan lehetne elrejteni.
1. Plasztikai műtét, vagy mi
2. miért akarod elrejteni? ha valaki a barátod, az akkor is a barátod, ha kövér, ronda vagy hülye vagy! És ha valaki szeret az azért szeret, mert kedves vagy okos vagy! És ha nem vagy okos őt az se zavarja!!
Plasztikai műtét az nagyon drága nekem.
Azért szeretném elrejteni, mert szerintem mindenkinek az tűnik fel először, ezért nyáron mindig napszemüvegben járkálok.
A külső igenis fontos.Pár ember szeretné elhitetni hogy a külső nem számít de igenis számít.Nagyon is fontos.A mai világban a fiatalság , fiatalos kinézet , szépség igen nagy érték.
Én azt javaslom hogy plasztikáztasd meg.Dr Rezek Ödönt javaslom.Nem nézegetheted örökre azt a ronda orrot.A doktor út nagyon szép orrokat tud csinálni.Gondolj rá úgy mint egy fogszabályozásra , egy hiba kijavítására.
Szia!
Ilyen kérdést én is tettem már föl, nekem is hasonló a gondom.
De nem tennél föl egy képet az orrodról? Lehet hogy csak te látod csúnyának.
Ha még várni akarsz a műtéttel akkor van egy két smink trükk is hogy hogyan javits optikailag az orrodon nemtudom milyen az orrod de adhatok egy egy tippet két különböző orra.
Nagy orra-sötét bézs vagy világos barna szemhélyfestéket tegyél fültisztítóra és menny át párszor mindkét résziről az orrnak.sötét szín optikailag kicsinyíti.És ha csinálsz pár huzast az orr spicc alá optikailag rövidíted.
Görbe orra-Az ujjad végét mártsd bele alapozóba de olyanba ami világosabb a bőröd szinénel és csinálj egyenes csíkot fentről lefelé.Az egyenes vonal azt a hatást kelti hogy az orrod is egyenesebben fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!