Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány darab táskátok van?...

Hány darab táskátok van? Iskolatáska, hátizsák nem számít! Csak a női táskák.

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 20:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 20.

20/L

2012. máj. 7. 13:29
 22/25 A kérdező kommentje:

Ez nekem olyan hihetetlennek hangzik. Elhiszem, amit írtok, nem erről van szó, csak ha megnézem a kolléganőim hány táskát használnak, háát, egyet vagy kettőt.

A gazdag jól menő főnök(kis)asszonynál is csak kettőt-hármat látok.

Mikor a szabadidős fotóit mutogatja, azokon is jórészt ugyanaz van nála, amit munkába hord. Esetleg egy-egy új darab néha felbukkan, de azokon látszik, hogy sportos, kirándulós.

És a barátnőimnek is csak egy-két táskájuk van egyszerre, tehát egy szezonban, pedig nem egyik hónapról a másikra élnek.

2012. máj. 7. 14:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

na megszámoltam 4 db..

van 1 régebbi az a "laza" táskám.. kínaiban vettem kb 2000 ft-ért és vannak rajta tök jó kitűzők.. ezt általába akkor használom amikor görkorizni megyek, mert az utca végén szoktam átvenni a görkorit mivel hosszú, földes utcánk van és ebbe a tatyóba rakom a papucsom,telefonom és esetleg innivalót vagy pénzt

van egy fekete kicsi oldaltáska és vannak rajta szegecsek.. ezt nagyon szeretem ezt a helyi boltban vettem ezt is kb 2000ftért.. ezt akkor használom amikor a plázába vagyok és valahol tartani kell a pénzt,telefont esetleg fényképezőgépet..

van egy lila válltáska ezt ritkán hordom...ezt háát... ballagásra egyéb ünnepségekre vagy amikor megyünk a városba... ezt karácsonyra kaptam

meg van még egy őőősrééégi sárga micimackós ezt is itt helyben vettük kb 7 éve kb 1000Ft-ért... ezt nagyon imádom de sajnos már szét van nyűve meg minden... de még használom.. a könyveimet ebbe viszem a "különóráimra". Nem cipzározható, hanem nyitott....

Hát ennyi... több nem is kell ezeket meg szeretem 

2012. máj. 7. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
úristen, ennyi táskátok van? :D nekem 1 :D
2012. máj. 7. 20:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
2 a szememalatt......Nem csak vicceltem 7-8
2012. aug. 31. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!