Szerintetek ez a szemüveg jó lenne neki? Ez női vagy férfi szemüveg :/?
egyből az első kép(CH73)
Születésnapi ajándék lesz(lenne), ilyen haveri alapon.Nem értek a szemüvegekhez én nem szoktam hordani de mivel tudom, hogy szeretne egyet én ezt venném neki.Férfiról van szó kerek-ovális arca van és magas homloka.Azt is tudom, hogy szereti az ilyen motoros rockeres cuccokat.Szóval elméletileg jónak kéne lennie.
Köszi!
Nekem nem tűnik túl rockernek ne haragudj.
De még ha ettől eltekintek akkor sem tetszik.
Persze várj, míg mások is írnak, lehet nekik tetszik.
Hát most nem arról van szó, hogy rocker szemüveg legyen csak az jobban tetszene neki szerintem, de mondom én nem értek a szemüvegekhez rocker sem vagyok szóval ezért nehéz a választás.
Esetleg ha tudsz olyat mutatni nekem ami neked tetszik és rockeres és jól megy az arcához azt megköszönném mert talán azzal is előrébb lennék egy pár lépéssel.
Köszi a válaszod!
http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0&ob=av2e
tessék ebben a klipben is ez a szemüveg van :) óóóó de jó szám :)
Hmm köszi!
Igazából ilyet már mindenki hord és éppen ezért nem tetszik neki, ráadásul annyira nem is állt jól rajta mikor anno volt ilyenje...
Tudtam én, hogy nagy fába vágtam a fejszém, de hogy ennyire görcsös lesz azt nem gondoltam :/
Na jó megláttam Justin Bieberen a másikat és elment a kedvem a belinkelésétől :D
Válassz amilyet szeretnél, mindenkinek más áll jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!