Igaz hogy a 0-24-ig szoláriumokban erotikus szolgáltatásokat is vállalnak az ott dolgozó hölgyek?
Aki qrválkodni akar az nem megy a szoláriumba dolgozni.
Anélkül is lehet qrválkodni.
Én dolgoztam szoláriumba,és szigorúan tilos volt a vendégekkel testi kapcsolatba kerülni.Már a felvételi beszélgetésnél is felhívták a figyelmet arra,hogy mi dolgozók élhetünk a panasszal ha egy vendég molesztálna minket.Nem azért voltunk ott,hogy qrválkodjunk.Biztos vagyok benne,hogy aki azt írta,hogy szoláriumba jelentkezett és neki mondták,hogy szexuális munka is van,az valami átverés lehetett.
A barátnőm évek óta üzemeltet szoláriumot,de nincs erotikus szolgáltatás..Jelenleg is 4 nő dolgozik ott,mint férjnél van,sőt az egyik 4 órában dolgozik csak,mert gyesen van a babájával..
utolsó,pár hete én is kaptam egy ugyanilyen ajánlatot! Ez vicces! :DDD szerintem te ugyanarra az állásra jelentkeztél mint én :D
nyugi,normál szolis állásoknál nincs ilyen!
Én dolgoztam egy ilyenbe (a nevét nem írom le).
Nekem már a jelentkezésnél sejtelmesen kijelentették, hogy semmi nem kötelező. Mindenki tudta, hogy melyik lány nyitott az ilyesmire, és melyik nem. Eleve a műszakbeosztás is úgy készült.
Gondoljatok bele, az unatkozó háziasszony nem éjjel 2-kor megy szolizni. Nálunk eleve feltétel volt a felvételnél, hogy jó alakú, formás lány legyen valaki. Ennek sincs köze a szolihoz. Aki barnulni akar, annak tök mindegy, hogy ki dolgozik ott, vagy hogy néz ki.
Egyébként tényleg nem kötelező semmi, de ha már bevállaltad az éjszakás műszakot, akkor "szolgáltatni" is kell, mert a legtöbb vendég, aki éjszaka jár, nem véletlenül megy akkor. Ha pedig ott van, akkor már ki kell elégíteni a vendégigényeket. Egyébként jól lehet vele keresni, nem igénytelen emberek mennek ilyen helyre, nem kamionosok, mint a prostikhoz.
Én 8 hónapot dolgoztam ott és elég sokat tudtam félretenni is.
Persze nem mondom, hogy ez mindenhol így van, biztos vannak helyek, ahol az emberek arra kelnek hajnali 3-kor hogy fakul a barnaságuk és nem tudnak visszaaludni, amíg nem dobnak magukra egy kis színt.
"Persze nem mondom, hogy ez mindenhol így van, biztos vannak helyek, ahol az emberek arra kelnek hajnali 3-kor hogy fakul a barnaságuk és nem tudnak visszaaludni, amíg nem dobnak magukra egy kis színt."
-ez qrvajó xDDD
# 15/17
Sajnálom, de csak a tisztánlátás kedvéért, mivel nem voltál túl nyílt. Te ott dolgoztál és éjszakánként szexeltél az úriemberekkel? köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!