SenkixXx kérdése:
Szerintetek C. Ronaldo jóképű?
Figyelt kérdés
A stílusától/természetétől elvonatkoztatva2012. máj. 3. 10:53
11/20 TijuMK válasza:
Amikor volt a 2004-es Eb akkor konkrétan szerelmes voltam bele:D De azóta nagyon mű lett, főleg az a gyöngysor a fogsora helyén... Már egyáltalán nem tetszik, ha focista akkor inkább Ibrahimovic, na ő jól néz ki, bár azt hiszem ezzel a véleményemmel egyedül vagyok :D
12/20 anonim válasza:
Igazság szerint nem az a dolga, h jóképű legyen, hanem h gólokat szerezzen, meg kiszolgálja a többieket. Ez megy neki. Innentől kezdve miért releváns, h hogy néz ki?
13/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes xd :D Bár mondjuk az arca az 'csak' olyan átlagos... viszont a teste, meg így egészben egy álom pasi részemről. 2006-7 ben még nem annyira tetszett, viszont manchesteri éveinek végétől meg mióta madridban van, nekem nagyon bejön.
Amúgy ha nem lenne helyes, gondolom nem rajonganának érte nők milliói...
15/20 anonim válasza:
de ez egyénfüggő,h kinek mi tetszik ;D
16/20 anonim válasza:
Nagyonis jóképű, ne áltassuk magunkat kéremszépen!! :)
20/L
17/20 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem,hogy a nők többségének tetszik.......
2012. máj. 24. 13:10
18/20 anonim válasza:
én nem áltatom magam. Szerintem tényleg undorító.
19/20 anonim válasza:
Szerintem az. Markáns az arca és szép a mosolya,plusz jó a teste. Szeretem azokat az embereket,akik csak a homoszexuális szóval képesek dobálózni. Pszichológia,ami foglalkoztat,amit utálsz magadban,azt vetíted ki másokra...
20/20 anonim válasza:
Igen, nagyon. A legjóképűbb és a legjobb testű focista az összes közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!