Lányok! Hogy nézzen ki egy fiú arca?
figyelj a lányok nem robotok, hogy egyféle, és ugyanaz tetszik nekik. minden ember más és más.mindenkinek más tetszik.
van olyan, hogy egy csajnak a mániája a markáns vonások, vastag száj, nagy szem, és egyszer találkozik egy kisfiús arcú, vékony szájú kicsi szemű pasival, és teljesen beleszerelmesedik.
felejtsd el az általánosítást :)
Ez akkora baromság. Ennyire gazdag vagy és bátor? Most ha linkelek neked egy képet szaladsz vele a plasztikai sebészhez és átszabatod magad? :DDD Mert az látod nem lenne semmi :D
Nekem tetszik, hogy nincs két ugyanolyan arc és éppen ez fog meg az emberekben, hogy mindenki más miatt szép és más miatt különleges.
Nem biztos, hogy az jön be a lányoknak, aki annyira jóképű és szép. Inkább különleges és szexi az arca stb.
Emellett fontos valahogy kinézni, normális ruhák, jó haj stb.
De a legfontosabb, hogy az illetőnek legyen stílusa mert ha az nincs akkor az egésznek annyi.
De ilyeneket felesleges kérdezni, úgysem tudsz rajta változtatni. Ha feltettél volna képet mondhattuk volna, hogy bejössz vagy nem vagy valamit... ne foglalkozz ezzel csak légy önmagad.
Ismerek olyan lányokat, akiknek a férfikéz az aduász, és az arccal csak sokadjára foglalkoznak. :D
De, szerintem: Egy férfi arca is legyen ápolt, időnként nyomja ki a pattikat, és legyen borotvált. Van aki a borostát szereti, de én pl. megőrülök a kisfiús arcú, sima bőrű pasikért (amilyen a Párom is). A szája mindegy milyen formájú, de ne legyen túl vaskos. Szeme színe gyakorlatilag nekem mindegy, lehet gyönyörű egy barna szempár is, akárcsak egy kék igéző szem. Az orra szintén mindegy, csak ne legyen túl kampós, illeszkedjen az arcformájához. Végülis az összhatás a lényeg. :)
20 éves lány
Nekem leginkább a sötétbarna/fekete hajú és sötétbarna szemű pasik jönnek be :D
De volt már, hogy szőke, kékszemű tetszett meg, szóval ezt így nem lehet megmondani, valakire ránézel és vagy tetszik vagy nem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!