Igaz az, hogy a teszter illatokat erősebb illatúra gyártják le, mint magát a parfümöket, amiket megveszünk?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm hallotta ezt valahol, hogy azért csinálják így a gyártók, hogy az illat amit a kezünkre vagy kis papírkára fújunk a teszter üvegből, azt tartósabban érezzük. Igaz lehet ez?
Én vettem már parfümből tesztert és rendes csomagolásút, és nekem a teszter az valóban hosszabb ideig érződik!
2009. jún. 22. 20:38
1/4 anonim válasza:
pedig ponthogy elvileg a teszter a gyengébb, annak nemtart annyi ideig az illata, pont azért mert azcsak egy teszter. és azértis adják olcsóbban a tesztereket, mert azoknak nemtart sokáig az illatuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én úgy tudom, azért olcsóbb a teszter illat, mivel nincs meg az eredeti csomagolása, csak egy sima dobozba adják.
2009. jún. 23. 07:09
3/4 anonim válasza:
Az első válaszadó információi tévesek. Kedves kérdező! Én is hallottam már arról, amit a barátnőd említett és szerintem van is benne némi igazság! Erősebb koncentrációjúra csinálják a tesztereket, hogy tovább érződjön a csuklódon vagy a papírcsíkon, vagy ahova fújod. Ezáltal nagyobb kedvet kaphatsz az illat megvásárolására, ugyanis az illatot elég intenzívnek találod. Egyébként semmivel nem rosszabb a teszter, még ha nem is minden esetben tartósabb a simánál, de az tuti, hogy nem gyengébb! Tapasztalatból mondom, én is vásároltam már tesztert (jóval olcsóbban, mint a rendes parfümöt) és tökéletesen elégedett vagyok vele. A különbség csupán annyi, hogy nem adnak hozzá díszes dobozt/esetleg kupakot. De saját felhasználásra meg azok nem is olyan fontosak szerintem. A csomagolást akkor érdemes megfizetni(vagyis nem tesztert venni), ha ajándéknak szánod.
4/4 anonim válasza:
én vásároltam már tesztert, és kaptam hozzá dobozt. az illata pedig alig tartott...úgyhogy nemtom kinek van igaza ebben a témában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!