Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyibe kerül...

Szerintetek mennyibe kerül egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

Egyik nap azt álmodtam, hogy tetoválàst csináltattam, ami így nèzett ki: a bal lapockámon egy pillangó, ami épp rászáll egy liliomra, és ebből indul ki egy inda féleség, ami egèszen a derekamig lefut a gerincem mentèn. Nem színes volt, az nem is tetszene. Tisztán emlèkszem az egészre hogy nèzett ki, apukám nagyon szépen rajzol, azt mondta megrajzolja nekem ha meg akarom csináltatni. De kíváncsi lennék mennyibe kerülne kb. Tetoválószalontól egyelőre nem szeretnék kèrdezősködni.

Köszönöm annak, aki tud segíteni!

22/N

2012. ápr. 25. 14:29
 1/6 Mendus ***** válasza:
Hát figyi! Ez sok mindentől függ, pl.: mennyire kezdő, vagy szakmabeli az egyén. A profi egyértelműen drágán dolgozik, de az meg is éri az árát. Ismerősöm egy kb 10 cm-es Csingiling tündért varratott a lábszárára és az volt 25ezer, és a srác nem volt egyáltalán profi, igaz színes a tündérke... szóval ha te a lapockádtól a derekadig szeretnéd, húha...akkor lehet elég borsos áron fogod kifizetni. Az lenne a legjobb, ha neten nézelődnél, mert itt neked mi nem tudunk segíteni 100%-ra. :)
2012. ápr. 25. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Megnéztem pár honlapot, találtam egy nagyjából méretre és kivitelre megegyező tetkót, az volt 30ezer Ft. Hát ennyiért nem tudom megcsináltatni (legalábbis most tuti). Pedig olyan szép lett volna. :(

2012. ápr. 25. 21:03
 3/6 Mendus ***** válasza:
Sajnálom, hát igen, a jó munkához idő kell az idő pedig pénz! :( De gyűjts rá mindenféleképp! :) Sok sikert hozzá (előző válaszoló) 20/L
2012. ápr. 25. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. ápr. 26. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Akinél én volta, ő 4000/óráért dolgozik. Nagyon jól csinálja, a Magyar tetoválószövetség tagja is, csak jelenleg otthon van gyesen (mert hölgy az illető) és ezért jóval olcsóbban dolgozik, mint egy olyan aki béreli a szalont. Ettől még steril a környezet. Ha érdekel priviben megírom.:)
2012. ápr. 26. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha a legolcsóbbra gondolsz, ahol jól is dolgoznak, szerintem olyan 15-25 között megcsinálnák. (egy ilyen helyre jártam, amíg a kedvenc tetoválóm el nem ment)

De amúgy határ a csillagos ég!

Viszont mindenféleképpen nézegesd majd a tetoválók honlapjait, munkáit, mert sok béna van, aki mesternek állítja be magát, holott semmit nem tud...

22/L

2012. ápr. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!