Hogy mozgólépcsőzzek tűsarkúban?
Figyelt kérdés
Félek, hogy esetleg beszorul a sarka, vagy valami. És muszáj vagyok pénteken tűsarkúba menni metróval :S2012. ápr. 24. 16:36
1/8 anonim válasza:
Hát, figyelj, hova helyezed a sarkat, és akkor nem szorul be. De a legjobb, ha le se teszed, hanem a testsúlyodat addig a lábad elejére helyezed, és kábé lábujjhegyen állsz.
Továbbá vigyázz a járórácsokkal, a Moszkván konkrétan életveszélyes a kijárónál..
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ilyen rácsok nincsenek ott, ahova megyek majd, de azért figyelek. Félek, hogy beakad majd a sarka a mozgólépcsőnél.. Múltkor lerepültem a buszról, mert oda akadt be.. :S
2012. ápr. 24. 16:43
3/8 anonim válasza:
Menj kényelmes cipőben, a tűsarkút meg átveszed, mielőtt odaérsz. Hidd el, mások is csinálják így. :)
4/8 anonim válasza:
Huh, hát ezért nem hordok ilyesmit... :D
Bár buszról lerepülni nekem enélkül is sikerült már.
Amikor hordtam tűsarkút, akkor tényleg az volt a trükk, hogy nem engedtem rá a súlyt ilyen helyeken.
5/8 A kérdező kommentje:
De meg kéne tanulnom benne normálisan járni, és több helyre is megyek, nem csak 1x fogok metrózni.. MEg akkor zoknifelvétel, stb, cipőmet sem tudom cipelni,nem fér bele a táskámba..
2012. ápr. 24. 16:44
6/8 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek esküvőre, és metróznom is kell majd, nem akarom, hogy a ruhám legyen tiszta kosz,ha esetleg esnék egy óriásit, szóval terepen is ki kell próbálnom :(
2012. ápr. 24. 16:45
7/8 anonim válasza:
Figyi, lehet kapni ruhaüzletekben ilyen összetekerhetős balerinacipőt, nem foglal sok helyet, kisebb mint egy pénztárca. Vegyél egy olyat,menj el abban, és valahol átveszed a magassarkúdat. Nem a kérdésre válaszoltam de remélem segítettem.
8/8 anonim válasza:
Állj beljebb, nehogy beszoruljon a sarka és ahogy előttem is írtak, teljes testsúlyod helyezd a cipő elejére.
Először én is paráztam, de már évek óta mindenhová magassarkúban járok, heti minimum egy metrózással. No Para, nem olyan nehéz ez :-)
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!