Nagyon kövér vagyok? Kép leírásban.
Szóval így nézek ki, gyűlölködő hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, csak az alakomra mondjatok valamit... a fejem alig látszik.
egyáltalán nem vagy kövér.Mozogj és figyelj az étkezésre,meglátod majd az eredményét:)
De kövér semmiképp nem vagy:D
14/L
Szia! Egyáltalán nem vagy kövér... Egy kis diéta, az is elég, ha csökkented az ételadagjaidat és akkor szépen lassan meg fogsz szabadulni pár kilótól... Nekem is ez a taktikám a néhány kis plusz kilóm ellen... :) Már egy hónapja, hogy kevesebbet eszek és minden nap csinálok hasprést... és most remek formában vagyok! :D
Szóval kevesebb kajcsi, egy kis laza torna, és akkor lehetsz vékonyabb, ha szeretnél... Mert szerintem így is szép vagy! ;)
20/L
ki mondta neked, hogy kövér vagy? Ha te mondtad önmagadnak, akkor üsd le azt a részed, ha pedig valaki más meg lehet neki mondani, hogy pszichiáternél van a helye 100 mgés Seduxennel...
Sajnos manapság nem lehetsz modell, ezzel az alakkal, de gondolom nem annak készülsz, nem látszol ribancnak.
Sztem még diétázni sem nagyon kell, csak ami kényelmes, tartsd meg a formád és válassz alkatodnak megfelelő ruhákat: A-alakú szoknya, fodros dekoltázs, miniruha nadrággal. stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!