Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? Kép...

Nagyon kövér vagyok? Kép leírásban.

Figyelt kérdés

Szóval így nézek ki, gyűlölködő hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, csak az alakomra mondjatok valamit... a fejem alig látszik.

[link]

2009. jún. 20. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy kövér.Mozogj és figyelj az étkezésre,meglátod majd az eredményét:)

De kövér semmiképp nem vagy:D

14/L

2009. jún. 21. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egyáltalán nem vagy kövér... Egy kis diéta, az is elég, ha csökkented az ételadagjaidat és akkor szépen lassan meg fogsz szabadulni pár kilótól... Nekem is ez a taktikám a néhány kis plusz kilóm ellen... :) Már egy hónapja, hogy kevesebbet eszek és minden nap csinálok hasprést... és most remek formában vagyok! :D

Szóval kevesebb kajcsi, egy kis laza torna, és akkor lehetsz vékonyabb, ha szeretnél... Mert szerintem így is szép vagy! ;)

20/L

2009. jún. 21. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:

ki mondta neked, hogy kövér vagy? Ha te mondtad önmagadnak, akkor üsd le azt a részed, ha pedig valaki más meg lehet neki mondani, hogy pszichiáternél van a helye 100 mgés Seduxennel...

Sajnos manapság nem lehetsz modell, ezzel az alakkal, de gondolom nem annak készülsz, nem látszol ribancnak.

Sztem még diétázni sem nagyon kell, csak ami kényelmes, tartsd meg a formád és válassz alkatodnak megfelelő ruhákat: A-alakú szoknya, fodros dekoltázs, miniruha nadrággal. stb

2009. jún. 21. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Sport, hogy jobban érezd magad és ennyi:) Remélem azóta már elkezdted, mert akkor már biztos teljesen meg van elégedve az alakoddal:) Én is hasonló vagyok egyébként:)
2009. júl. 23. 02:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg kérlek :( szerintem eléggé duci vagy..tényleg bocsi :S
2009. okt. 16. 19:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Mondtam, h nem haragszom :). Nap mint nap hallom bunkó emberektől elég sokszor... Am már azóta sokkal vékonyabb vagyok :).
2009. okt. 17. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!