Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nemsokára megyek strandra. De...

Nemsokára megyek strandra. De zavarnak a melleim, mert nagyok. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, akinek kicsi, azt azért zavarja, mert nem tud mit beletenni a furdoruciba, akinek meg nagy, azt azért zavarja mert van mit :D
2009. jún. 20. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

engem ugy minden zavar és nem is járok strandra :( és sztem sokan vannak még igy ezzel... :/

2009. jún. 20. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
tavaly 1x se voltam strandon.. de mivel már nagyon szeretnék elmenni.. ezért elég kimerítö fogyókúrát kell csináljak :S
2009. jún. 20. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha drasztikus fogyokúrába kezdesz az nem fog segíteni :/ inkább ha fogyni szeretnél akkor étkez napi 5x keveset és igyál sok folyadékot :) a lényeg,hogy ne koplalj :) Ha meg annyira nagy melled van akkor olyan fürdőruhát vegyél amibe nem látszik ki nagyon,már ha az zavar.
2009. jún. 20. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogy milyen fürdőruhát vesz, a nagy mell az így is úgy is feltűnő, megnézik. Tapasztalat. Még csak nagyobb kivágás sem kell hozzá..

Nekem is eléggé nagyok, de strandra már nagyon el szeretnék menni. Úgyhogy nem érdekel. :)

2010. jún. 13. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én lesz@rom mások véleményét :D 168 cm vagyok 62 kilóval, ami ideális, de nincs derekam, gyakorlatilag majdnem olyan széles, mint a csípőm, és a kulcsszó a széles a mondatban ... hasam is van, narancsbőr is a combomon, de most csak emiatt nem fogok bújkálni a lakásban...vannak nálam "rosszabbak" is a strandon, ők is felvállalják magukat. Tegyél így te is és érezd jól magad. Ne idegenek véleményére, tekintetére alapozz :)
2010. júl. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!