Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az Avon Mosaic Effect körömlak...

Az Avon Mosaic Effect körömlakk mennyire jó?

Figyelt kérdés

Mármint akiknek van vagy kipróbálták mit gondolnak róla?

Még egy kérdés, ha már itt vagyok ezzel kapcsolatban:

-Akármilyen körömlakkot lehet alá rakni/ ugy nem kell az avonból való körömlakkok egyike hozzá? :D

2012. ápr. 19. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen repedezős körömlakkom,asszem miss sporty-s.

Tök mindegy milyen körömlakk van alatta,nekem pl avonos vagy essences az alapkörömlak,rá a repedezős.

Három réteg kell a körömre: alaplakk(a színes),rá a repedezős és arra rá egy színtelen,mert a repedezős maga matt és csúnya úgy.

Kb 3 napot bír ki az enyém ezzel a kombóval minden megpattanás/kopás nélkül,pedig mosogatok,vegyszerbe nyúlkálok,stb.

Jó tudni,hogy ha nem raksz alá lakkot,csak a repedezőset,akkor nem fog repedezni,de csúnya matt lesz,azt nem ajánlom,tapasztalat..

Én színileg alaplakkból vöröset és sötét kéket használok,arra rá fekete repedezőset.

Ha valamit kihagytam,akkor kérdezz:)

2012. máj. 7. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Láttam egy videóban, hogy nem egyből lesz repedezett, először csak fekete.. ez igaz? nem nagyon fontos, de ha már itt vagy akkor érdekelne, hogy ahogy ráfestem repedezett-e :)
2012. máj. 7. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nos..ráfested az alaplakkra,először tényleg olyan mintha egyszerű lakk lenne,aztán kb 5 másodperc és repedezik is:)
2012. máj. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!