Van egy Louis Vuitton táskám, hol tudom bevizsgáltatni, hogy eredeti e, mennyibe kerül?
Már jó pár éve kaptam, de annyira szép, hogy csak pár alkalommal használtam. Limitált kiadású, tényleg nagyon szép, neten utánanéztem és most 2012-be az ára már nagyon sokat ér. Hol tudom bevizsgáltatni, ahol megmondják eredeti-e és mennyibe kerül?
Nagyon gazdag rokonoktól kaptam, nagyon szép kidolgozású, semmi gagyit nem látok rajta, nem nézném ki belőlük, hogy utánzatot vesznek, de szeretnék biztosra menni. Köszönöm! :)
Nagyon gazdagok lehetnek azok a rokonok, ha ilyen drága táskát vesznek ajándékba:D
Amúgy az Andrássyn beviszed a hivatalos boltjukba és talán segítenek.
Igen :D Szerintem egész életemre letudták az ajándékvásárlást ezzel a táskával!
Ha viszont mégsem eredeti az üzletbe elég kellemetlen lenne vele, érdekelne hogy létezik e valami hely ahová szokták az ilyen dolgokat vinni. Nem vagyok egy márka mániás, kétszer ha vittem magammal.
Ha lenne egy LV táskám, azért én használnám néha :)
Én is a hivatalos boltot javasolnám, egy zálogház vagy becsüs nem nagyon tudna mit kezdeni vele szerintem. :)
Megértem, hogy tartasz bemenni a boltba, de jobb lehetőségnem nagyon van szerintem.
Belül van címke? A Szex és New Yorkban úgy bukott le egy hamis Fendi, hogy nem volt belül rendes címkéje :D
Te figyi, nézegesd a guglit, van egy csomó összehasonlító videó meg kép, ahol hamis és eredeti táskák vannak egymás mellé téve!
(előző vagyok, elkezdett érdekelni a téma :D)
itt elmondják, mire kell figyelni.
Köszönöm az eddigi segítségeket, ha más nem marad majd beviszem a boltba.
Az én táskám nem az a tipikus barna LV mintákkal, hanem farmer anyagú, limitált kiadás. Erről kevesebb kép van a neten, hogy mire kell figyelni ( egy kettőt ha találtam) az utánzatoknál, de eddig minden részlete eredetinek néz ki. A címkéje is olyan, mint az eredetié! :) Már kezdek kiváncsi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!