Nektek mikor jött meg először a menzeszetek?
Figyelt kérdés
- hány évesek voltatok ?
- mi volt a reakciótok stb .
2012. ápr. 18. 18:31
11/17 anonim válasza:
2008. 09. 09.
Nem nagyon vártam...:/ De ez van. :D
12/17 anonim válasza:
13 éves voltam, kicsit meglepődtem, de nem ért teljesen váratlanul, sejtettem hogy hamarosan azért majd meg kell jönnie.
13/17 anonim válasza:
12 voltam,teljesen váratlanul jött,meglepődtem,de különösebben nem izgatott a dolog :D
19L
14/17 A kérdező kommentje:
:DD utána beállt rendesen ?
2012. ápr. 18. 20:20
15/17 anonim válasza:
13 éves, és fel voltam készítve. Már fél éve tűkön ültem. Már majdnem mindenkinek megvolt az osztályban, csak nekem nem. De kár is volt annyira várni, azóta csak a baj van velem:S. pedig már 22 vagyok.
16/17 anonim válasza:
10 éves voltam, 4. osztály utána nyáron jött meg először. Totál kétségbe voltam esve, egy ennyi idős kislányt még nagyon letaglózza egy ilyen változás. Viszonylag hamar beállt rendszeresen, aztán volt egy időszak, amikor ingadozott, de az utóbbi pár évben megint normális.
17/17 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 19. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!