Ez normális egy 14 évesnél, nagyon kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
nem nő és már 5. év vége óta ugyan ekkora.. nem indul el.. :( 14/l2012. ápr. 18. 18:18
11/14 anonim válasza:
De amúgy annyit erről a mellről hogy általában akinek jó a segge az jó csaj , nagyon ritka a kivétel és most itt a jó alatt tényleg jót értek onnantól a mellméret a normális férfiaknál már rég nem elsődleges tényező , tehát előbb azt kéne perfekté varázsolni amire ráhatásod is van rendesen így fenék,comb,vádli,poci. Aztán a korral meg ha megformálod magad utána 1-2 kiló plusszal hogy nőies teltség meglegyen úgy lesz melled is több , ha meg nem nagyon akkor is már egy jótestű nő leszel és ez ennyi.
12/14 A kérdező kommentje:
értem, de mit tegyek a fenekem jó kinézetéért? milyen gyakorlatot ? vagy járjak konditerembe??
2012. ápr. 22. 10:01
13/14 anonim válasza:
elozo elotti valaszolo vagyok :) en regebben jartam futni meg uszni, es nagyon meg voltam elegedve az eredmennyel :) hajra
14/14 A kérdező kommentje:
köszi, hát akkor kezdem!:)
2012. ápr. 24. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!