Leszeretném vágni a hajamat milyen az a rövid haj ami még nem fiús?
Én is most vágattam le a hátközépig érő hajamat ilyesmire:
persze nem pont ilyen,csak hasonló és azt kell mondjam,hogy sokkal többet kell vele foglalkozni,hogy kinézzen valahogy.Míg a hosszú hajamat csak megszárítottam(igaz tovább tartott)és vagy kiengedve hagytam vagy felgumiztam,csattoltam ilyesmi, addig ezt ha nem szárítom be normálisan (amit még csak kezdő szinten űzök) akkor elég hülyén nézek ki. Ez a se nem hosszú,se nem rövid elég macerás szerintem. Azon gondolkodom én is,hogy ha legközelebb megyek,akkor még rövidebbre vágatom.Nem szeretnék én sem fiús lenni,de pl Ördög Nóri is mindig nagyon szép,nőies azzal a rövid hajjal és ránézésre nem kell vele sok mindent csinálni.
Egyetértek, Nóra jól elszarta a haját :/
Amúgy köszi a tippet!
Mondjuk nekem göndörödik a hajam szóval biztos nem maradna úgy párás időben még ha be is állítom. Szóval valami olyan kell ami elbír egy kis göndörödést én nem lesz szar...
De az is lehet hogy túl macerás és maradok a hosszúnál és szenvedek vele tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!