Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kellek valakinek ilyen mellel?

Kellek valakinek ilyen mellel?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen a mellem. 25 évesen kétlem, hogy nőni fog. Barátom még nem volt, és tinikoromtól kezdve csúfoltak a mellem miatt. Kellek így valakinek? És ne azt írjátok, amit hallani akarok, hanem a véleményeteket!

2012. ápr. 14. 14:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha lesz barátod és szeret, akkor szeretni fog úgy ahogy vagy:) Ezt nem azért mondom tényleg így van! Ha nagyon zavar kezdj el fogamzásgátlót szedni, nekem attól egy méretet nőtt a mellem,vagy csináltasd meg! De csak a magad kedvéért!
2012. ápr. 14. 15:04
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

igen:)

szóval nincs semmi baj

gyakorlat bebizonyította, hogy igen

2012. ápr. 14. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is olyasmi mint az elsõnek/harmadiknak ès akkor most mi van... le se s@rom ha valakinek nem tetcik, nem a mellembe szeretnek bele hanem én belém, nem a mellemmel beszélgetnek hanem velem. Ha valakinek azért nem jövök be mert nem nagy a cicim, akkor meg sem èrdemel!!!
2012. ápr. 14. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
hát, megmondom őszintém, h én az eredetit szeretem. a képeken a műtét után tök ugyanolyan az össze mell, tucat lett mindből, egyik se tetszik. nem baj az ha kicsi, amúgy is téged fognak szeretni, ezekkel meg semmi gond nincs.
2012. ápr. 14. 15:26
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Így is lehetsz szép és vonzó nő, nem a mellmérettől függ, hogy valaki mennyire néz ki jól, és milyen a kisugárzása. Ne érezd emiatt kevesebbnek magad, igenis érsz annyit (vagy lehet, hogy többet) mint a nagymellűek!
2012. ápr. 14. 16:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 14. 17:03
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
A mellméter egy dolog, de ha elfogadod magad és jól érzed magad a bőrödben, akkor nem lesz semmi gond. A belső harmónia az alapja a jó kisugárzásnak, és ha jó kisugárzásod van, plussz nyitott vagy, biztosan te is párra találsz! :)
2012. ápr. 14. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:
A mellméter, mellméret akar lenni, bocsi elírtam.
2012. ápr. 14. 17:39
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

nekem is ilyen a mellem :) 70A melltartóméret, szóval elég pici... bevallom, én is sokszor szeretnék nagyobbat, de mellmérettől függetlenül lehet egy lány borzasztóan csinos, sokkal szebb is, mint egy nagymellű nő. úgyhogy fel a fejjel! :))

ja és én sem tizenéves tinilány vagyok, szóval nekem sem már nőni :)

2012. ápr. 14. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:

nekem sem fog már nőni*

előző voltam

2012. ápr. 14. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!