Hol gyártják a Retro Jeans termékeit?
Figyelt kérdés
légyszi ne írjátok csak úgy, hogy Kína, csak ha tényleg, ne azért, mert utáljátok és le akarjátok járatni...2009. jún. 18. 23:37
1/8 anonim válasza:
Magyar termékek, most komolyan, tényleg nem vicc.
3/8 anonim válasza:
Most, hogy rájöttek, hogy magyar, fele annyian nem fogják hordani... :) Mert az "ciki".
4/8 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, h milyen "nemzetiségű", hanem h hol gyártják, de már mind1 mert vettem pár Retro cuccot
2009. aug. 24. 22:44
5/8 anonim válasza:
én spec azér nemhordom, mert magyar és ennyire baszott drága. magyar termék, magyaroknak, és van pofájuk, ekkora árat elkérni érte. külföldön adják el drágábban, de ne nekünk, magyaroknak.
megtehetném, mert vanrá pénzem, de direkt ezért nem veszek sose retro cuccokat:D
6/8 anonim válasza:
Én olyan jókat nevetek mikor jön velem szembe pár lány és mindegyiken retros felső retros gatya stb. Annyira nevetséges ez a majmolás na meg h ennyi pénzt képesek rá kiadni...Ugyanolyan ruhákat megkapsz olcsóbban is (És nem a sarki kinaira gondolok!!!!) csak nem lesz nagybetűvel rányomva h retro. Ha kombinálnák a márkákat máris nem lenne olyan "tucat csaj/pasi" feelingje az egésznek. És ahogy az elöttem író is mondta:Felháborító h a saját hazájukban ennyiért adják el.
7/8 anonim válasza:
Megnéztem most pár Retros cuccomon, valamelyiket Indiába, Kínába meg egy farmeromat Tunéziába csinálták. Gondolom olcsóbb nekik ott a mukaerő.
Amúgy I love Retro :)
16/f
8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
vettem már azóta pár pólót és mind Indiában gyártották
2009. szept. 29. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!