Mennyire rossz az, hogy heti 5x 10 centis telitalpúkat hordok?
Figyelt kérdés
suliba, vásárolni, sétálgatni. de néha felszoktam venni converse cipőt is. de az lényeg, hogy a telitalpú is annyira roncsolja a lábat mint a rendes magassarkú? köszönöm 16L2012. ápr. 13. 22:31
1/4 Monácskaaa válasza:
Ne hord mindig azt. Bütyköd lesz és az nagyon tud fájni meg ronda is. bőrkeményedésekről nem is beszélve. lúdtalp stb. hagyni kell pihenni is a lábat. sőt gerincferdülésed is lehet tőle mert a láb elveszíti a 3pontos tartását és ezáltal elferdül a gerinc. :/
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. próbálom lerakni, de imádom. sokkal nőisebb leszek tőle :D
2012. ápr. 13. 22:37
3/4 anonim válasza:
én is mindig magassarkúakat hordok,nekem egy simatalpú cipőm nincs. De viszont betartom hogy nem veszek olyan nagyon magas cipőket hogy kényelmetlen legyen,szóval 5-8 centit azt betartom,persze nekem is van 10 centis éktalpú cipőm kettő is, de pihentetésképp én mindig felveszem az 5 centis sarkú cipőm amibe akár futni is tudok olyan kényelmes:)) Én pölö lapossarkúba nem érzem magam nőiesnek egyáltalán azért nem hordok!
4/4 Monácskaaa válasza:
Én is így vagyok persze. :) pl sportcipőben hülyén érzem magam. max bicózáshoz nem.
de sajna muszáj pihentetni néha :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!