Opilca szőrtelenítő krémről? (lejjebb)
A krémtől is ugy nő vissza a szőr mint a borotvától? Vagy érdemes borotva helyett ezt használni inkább???
Még nem használtam ilyen krémet és nem tom h h működik :/
Help me!
Ha krémet használsz, akkor vékonyabb, világosabb lesz a szőr, a borotvától csak erősödik.
A használata egyszerű. Rákened a lábadra, karodra, ahova akarod, vársz 10 percet azt hiszem, (de rá van írva, az oplicára biztos) és lemosod langyos vízzel. Ne azzal a leszedővel szedd le az Oplicát, mert csak felsérti a bőröd. De mindegyikbe bele van téve a használati utasítás. A Veetet talán azzal a leszedővel kell leszedni. Én Oplicát használok a karomra, nekem bevált.
Amugy combra is ugyanugy tudom használni?
Nem lesz erösebb sörtés a lábam hamar?
És am borotválás után kell, vagy nem is kell???
jajj,nekem anno az opilca nagyon bevált.1,5 hét után volt olyan a lábam,hogy azt mondtam,na igen ez már gáz,mert kinőtt a szőr.Aztán mikor elfogyott a krém,nekem meg sürgősen kellett szőrteleníteni maradt a borotva...hát azóta is azt használom,de most átszokok a krémre megint.
Szerintem az opilca jobb mint a veet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!