Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ballagásra ciki bizsut venni?

Ballagásra ciki bizsut venni?

Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem, így az arany, ezüst nem jöhet szóba... de mégis kéne valami ajándék, ami maradandó. Nem műanyag ékszerre gondoltam, szóval értitek..:)
2012. ápr. 12. 21:13
 1/6 anonim válasza:
Háát..., nem javasolnám.Inkább vegyél neki zenedobozt az nem olyan drága!
2012. ápr. 12. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te elég szépnek találod és tudod, hogy az illető is annak találná és örülne neki, akkor nem.
2012. ápr. 12. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen kapcsolatban vagy vele, úgy értem, ha idősebb rokona, akkor ciki, viszont ha barátnője vagy unokatestvére akkor egyáltalán nem gáz, vehetsz nyugodtan bizsut is, hiszen nagyobb ajándékot kap a közelebbi ismerőseitől.
2012. ápr. 12. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

vannak igen gyönyörűek amik szebbek is mint egy sima ezüstnyaklánc, és tartósak,onnét tudom én is ilyeneket hordok nyakamba,linkelek párat:

[link]

[link]

[link]

szerintem ő a legszebb:

[link]

de még mutathatnék sok ilyet,van színesben is persze:)

Nekem színes van virág alakban jön lefele a mellemig nagyon szeretem több mint fél éve megvan,és ki sem kopott még de azért lassan lecserélem:) általában 3-5 ezer ft-ban vannak és mindne bizsu shopban és ajándékboltba megtalálhatóak! De interneten is csudaszép darabok vannak,mint pl a fentiek is :)

Én nagyon örülnék az ajándékozott helyében:)

2012. ápr. 12. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm, gimiből ballag. Köszi mindenkinek :)
2012. ápr. 12. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátnőnek szerintem egyáltalán nem ciki. Viszont vékonyabb ezüstkarláncokat tudsz venni kb. 1500-ért is.
2012. ápr. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!