Ruhát akarok varrni magamnak, menni fog?
Ha van ismerős aki ad szabásmintát akkor nem nehéz,ha saját ötlet és nwm tudsz szabásmintát csinálni akkor igen.
Ha egyzerű csőtopp akkor sem nehéz,pelerin szintúgy...
Én próbáltam de nem ment,pedig ügyes vagyok tényleg,de nem nagyon akarta így nekem marad a keresztanyám:D
igen az anyagot rajzolta be, de a szabásminta alapján :D
a szabásminta egy puha papírból készített más a ruhád elemeinek. azokat megszerkeszted először, vagy inkább valakivel megcsináltatod, hogy méretre passszoljon neked. utána azokat kell körberajzolnod, az alapján csinálod meg a ruhát
Szia!
Az újságosnál vegyél egy Burda magazint, abban nagyon jó szabásminták vannak, és lépésről lépésre megmutatja mit hogyan kell csinálni. Nagyon jó rucik vannak benne általában ,de vannak más ilyen újságok is. Benne vannak a képek mint egy ruházati katalógusban te meg meg tudod varrni magadnak. Menni fog nem olyan nehéz, csak alőször valami könnyűvel kezd és ne túl drága anyagon gyakorolj! Sok sikert hozzá!
Hát szabásminta nélkül ne nagyon fogj hozzá, könnyű elcseszni:) Neten is lehet találni mintákat, leírásokat hogy mit hogyan kell. Én is így tanultam meg.
Szerintem menni fog ha gyakorolsz kicsit, én 16 vagyok és fiú, magamnak tervezem és varrom a ruháimat, ha nekem sikerül neked is fog... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!